Analyse voor individu en team. Een basis product om haarscherp de talenten en behoeften bloot te leggen. Brengt snel en gedegen talenten en competenties in beeld als opmaat voor een succesvol en gericht ontwikkeltraject!

Individuele analyse

De TMA helpt om opleidings- en ontwikkelinspanningen te laten aansluiten op aanleg en talenten. Op die manier weet een medewerker of kandidaat veel beter of hij/zij een weg in slaat die bij die persoon past.

Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van competenties. De talentenanalyse neemt circa een uur in beslag welke de kandidaat besteed achter zijn computer.

U ontvangt een genuanceerde kandidaat-rapportage welke positief talent- en ontwikkelingsgericht is geformuleerd en de kandidaat niet veroordeelt. Hierdoor worden de uitkomsten meestal herkend en geaccepteerd door uw kandidaat.

De rapportages geven inzicht in kwaliteiten en valkuilen van de kandidaat en worden voorzien van coachings- en ontwikkelingsadviezen.

Download voorbeeld rapportage

Team analyse

De TMA Team analyse combineert maximaal tien TMA profielen van medewerkers die een team vormen. De Team-analyse wordt ingezet voor de vorming van nieuwe teams of het opsporen van (mogelijke) knelpunten en kansen in bestaande teams.

De TMA Team analyse verzamelt de TMA profielen van teamleden en genereert een overzichtelijk rapport, dat direct inzichtelijk en bespreekbaar maakt waar de knelpunten en de sterke punten van het team liggen.

Wat is het resultaat van de TMA teamanalyse?
• Geeft meer inzicht in besluitvorming en werkwijze van een team.
• Verhoogd de kan om een meer efficiënte manier van samenwerken.
• Het team kan op een ander niveau met elkaar praten, je kunt nu op teamniveau nadenken over de samenwerking in plaats van op individueel niveau