Er is altijd meer…

Gratis services

Wilt u een extra venster openen om een geschikte kandidaat te vinden voor een moeilijk in te vullen vacature? U kunt uw vacature vrijblijvend kenbaar maken bij Public Steps. Wij verkennen graag gratis in ons netwerk of een geschikte functionaris klaar staat voor de volgende stap. Alleen eventuele (en vooraf besproken) onkosten worden in rekening gebracht voor deze service.
Public Steps wil bijdragen aan kennisuitwisseling en -deling. Wij stellen u graag vrijblijvend in contact met ervaringsdeskundigen uit ons netwerk op de gebieden van HRM, training en Projectmatig Werken.

Het Rad van Vreugde

Public Steps kenmerkt zich door concrete resultaten in zichtbare groei en verbetering. Door op de achtergrond van ons briefpapier het Triskelion af te beelden, maken we ook een knipoog naar het mystieke.

Het Triskelion is een symbool bestaande uit 3 gebogen mensenbenen (steps), of, meer in het algemeen, drie verbonden spiralen of elk symbool met driemaal rotatiesymmetrie. Het symbool is al sinds de oudheid geliefd in diverse culturen.

In de Tibetaanse cultuur wordt het teken van de drievoudige spiraal de Gákyil genoemd, het Rad van Vreugde dat door een proces van zelfbevrijding uiteindelijk verwerkelijking voortbrengt, en het symbool van oerenergie die in wezen een geheel is.Bron: Wikipedia

Met vreugde stappen zetten op weg naar je eigen verwerkelijking past bij Public Steps. De paradox van het willen streven naar zelfverwezenlijking tegenover het besef dat we in het leven nooit uitontwikkeld zijn. Stap in jouw eigen Rad van Vreugde als de oneindige en fantastische weg van jouw groei en ontwikkeling.

Alles begint bij het kind

Public Steps richt zich op professionals die in zich zelf willen en mogen investeren. Wij beseffen dat niet iedereen die luxe heeft en dat de eerste stappen in een leven lang leren de belangrijkste zijn. Daarom selecteert en ondersteunt Public Steps ieder jaar een project dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kansarme kinderen. Public Steps gaat de Stichting Elim steunen in hun kleinschalig initiatief voor kinderen in Anjungan, West-Kalimantan, Indonesië, zie stichting-elim.nl.

Direct contact opnemen


Informatie

Adres: C. van Bruggenlaan 25, 4207 JE Gorinchem

Email: info@publicsteps.nl

Telefoon: 06 51 97 64 28
KvK: 59511702